Preview Betnation Divisie: Familiestrijd op de westmaat en gooit koning winter roet in het eten?

Wie komt er als winnaar uit de strijd bij de familie Vink zaterdagmiddag? Op de Westmaat treft koploper Spakenburg het Veenendaalse GVVV. Trainer bij GVVV is natuurlijk Gery Vink. Bij Spakenburg in de selectie de zoon van Gery Vink, Wimilio. De jongste Vink wordt vaak betiteld als misschien wel een van de beste middenvelders van de Tweede Divisie. Door de toegenomen concurrentiestrijd en de brede selectie is Wimilio niet altijd meer verzekerd van een plek in het basiselftal. Benieuwd wie er zaterdagmiddag wie moet feliciteren met de beste prestatie?

Na de intense topper tegen Quick Boys opnieuw dus een listige wedstrijd voor Spakenburg. Beide ploegen kennen elkaar goed. GVVV doet het met een vijfde plek op de ranglijst verdienstelijk en heeft misschien ook wel de wapens om het Spakenburg lastig te maken. Spakenburg zag ondanks het gelijke spel in Katwijk zijn voorsprong op de nummer twee De Treffers groeien tot vijf punten.

De Treffers gaat zaterdag op bezoek bij v.v. Noordwijk. De Duinwetering bewoners kregen deze week gemengd nieuws te verwerken. Doelman Lars Jansen en verdediger Toer Bouwman kondigde aan te vertrekken en zullen volgend seizoen de blauwwitte kleuren van Quick Boys verdedigen. Daar tegenover stond het positieve nieuws van de contractverlenging van bijna club-icoon Emiel Wendt. Noordwijk is de kampioen van de gelijke spellen in de Tweede Divisie. Iets wat zaterdag zomaar weer de uitslag zou kunnen zijn.

Rob van der LeijHHC Hardenberg11Sem van DuijnQuick Boys8Freddy QuispelACV Assen8Cas DijkstraKoninklijke HFC7Nick BroekhuizenQuick Boys7Topscorers Betnation Divisie

Opmars

v.v. Katwijk gaat voor de tweede achtereenvolgende week naar Maassluis. Tegenstander Excelsior Maassluis pakte vorige week tegen 10 man van AFC een punt. Iets wat de thuisploeg tegen de regerend kampioen graag zou willen herhalen. Katwijk heeft met vier overwinningen op rij de weg naar boven gevonden. De verdediging die een paar weken geleden nog het zorgenkindje was van de Krom bewoners, heeft nu al vier competitiewedstrijd op rij de nul gehouden. Dorpsgenoot Quick Boys speelt voor de tweede keer achter elkaar thuis. Dit keer is Jong Sparta Rotterdam te gast op Nieuw-Zuid. Hopelijk verslikt Quick Boys zich niet voor de tweede keer deze competitie in een Jong ploeg. Na de zware bekerwedstrijd tegen NAC Breda was Jong Almere City de Katwijkers de baas.

Winter

Enige andere vraag die nog boven dit weekend hangt is, gaat de intredende winter nog roet in het eten gooien? De vele regenval van de afgelopen weken plus de vorst zullen de conditie van de diverse natuurgrasvelden er niet beter op gemaakt hebben. Wij zijn dus benieuwd of er dit weekend in Hardenberg, Lisse en Katwijk Zuid gespeeld kan gaan worden.

Het bericht Preview Betnation Divisie: Familiestrijd op de westmaat en gooit koning winter roet in het eten? verscheen eerst op Topamateurvoetbal.com.

 

Voorbeschouwing Betnation Divisie: Kelderkraker in Werkendam
26 februari 2024

Deze week richting wij ons in onze voorbeschouwing eens op de onderkant van de ranglijst...

Betnation Divisie; inhaalprogramma met Katwijkse Derby als kraker
26 februari 2024

Dit weekend is er maar een beperkt programma in het amateurvoetbal. Dit heeft alles te...

Preview Betnation Divisie: Bollenstreek derby’s en rechter vs. linkerrijtje
26 februari 2024

Nu Koning Winter ons voorlopig met rust lijkt te laten en het KNVB-beker voetbal voor...

Danny van den Meiracker per direct van Quick Boys naar IJsselmeervogels
26 februari 2024

Quick Boys speler Danny van den Meiracker vertrekt per direct bij Quick Boys om over...

Preview Betnation Divisie; Gaat Spakenburg de race volhouden en topper op Nieuw-Zuid
26 februari 2024

Bij de hervatting van de competitie in de Betnation Divisie is de grote vraag natuurlijk....

Quick Boys strikt rechtsback van Noordwijk
26 februari 2024

Noordwijk kan komend seizoen geen beroep meer doen op Toer Bouwman. De rechtsback zal vanaf...

HHC HArdenberg vindt opvolger van Borgman in Australië
26 februari 2024

Guus Vaags sluit per direct aan bij de selectie van HHC Hardenberg. De doelverdediger keert...

Beugelsdijk bereikt een akkoord met Scheveningen
26 februari 2024

Scheveningen heeft een fraaie slag geslagen op de spelersmarkt. De club uit de Tweede Divisie...

Noordwijk kiest voor Wolf als nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen
26 februari 2024

Florian Wolf is vanaf de zomer van 2024 verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste...

Amateurvoetbal-icoon Robbert Susan stopt na 13 jaar bij v.v. Katwijk
26 februari 2024

Na lang wikken en wegen heeft Robbert Susan besloten om na 13 jaar een punt...

Powered by Eyecons